top of page
Kine+

DE VOORDELEN VAN EEN GROEPSPRAKTIJK VOOR KINESITHERAPIE

Waarom een groepspraktijk kiezen voor uw kinesitherapie? De therapeuten bij KINE+ hebben bewust gekozen om samen in één praktijk te werken. Deze keuze werd gemaakt op basis van de vele voordelen die zo’n groepspraktijk kan bieden.

We delen de kosten en investeringen.
Het gespecialiseerde en soms dure oefenmateriaal en de medische toestellen worden op deze manier erg efficiënt gebruikt en de kosten ervan kunnen dus door meer patiënten gedeeld worden. 

KINE+ beschikt over 2 praktisch ingerichte appartementen waardoor er altijd ruimte is voor zowel individuele behandelingen als voor groepstrainingen. 

 


Ook onze administratieve lasten kunnen we beter verdelen waardoor we meer tijd overhouden voor ons echte vak. Hierdoor staat in onze groepspraktijk de patiënt centraal en niet de administratie.

Elk van onze kinesisten heeft minstens één specialisatie gevolgd na de basisopleiding kinesitherapie. Het gevolg is dat KINE+ een erg uitgebreide waaier aan behandelmethodes kan aanbieden en elke patiënt dus echt een behandeling op maat krijgt aangeboden.

Verschillende behandelingen voor dezelfde patiënt kunnen zo ook binnen één praktijk worden uitgevoerd. Het coördineren van een gezamenlijk behandelprogramma verloopt veel vlotter.

OVER ONZE PRAKTIJK

Bij KINE+ werken de kinesitherapeuten echt als een team, daar zorgen gezamenlijke bijscholingen, oefensessies, vergaderingen en meer ontspannen groepsmomenten voor. Die goede sfeer, de collegialiteit en de professionaliteit van de kinesisten draagt natuurlijk bij aan de goede kwaliteit van de behandelingen.

CONTACTEER KINE+ DOOR TE BELLEN OP HET NUMMER +32 (03) 449 62 19

bottom of page